X-Boom Toweri puhul on tegemist mitme toote kokkusulatamisega ehk hübriidiga. Esiteks on proovitud võtta nn. boomboxi konseptsioon ehk võimalikult palju heli võimalikult väikeses kestas. Kuna boomboxid olid kaasaskantavad, siis on ka sealt pärit idee juhtmevabale lahendusele. Teiseks on muudetud kogu see võimas kontseptsioon kodukinoks. Vähemalt niimoodi näeb antud toodet Elementro ning tõdeb, et see lahendus on LG-l äärmiselt hästi välja kukkunud!

Kui üldjuhul on kodukinode puhul kasutusel 5.1 või 7.1 kõlarite paigutus, siis kahe suure kõlariga LG kodukinosüsteemi puhul on märgitud selleks 4.2. Tavakasutaja jaoks lahtiseletatuna tähendab esimene osa numbrist kõrgemaid helisid edastatavate kõlarite arvu ning teine osa subwoofrite ehk bassikõlarite arvu. LG puhul on kasutusel küll kaks korpust, kuid sinna sisse on ära mahutatud 6 kõlarit mis vastutavad selle eest, et kuulaja saaks tõelise surround elamuse. 1000W RMS koguvõimsus on enam kui piisav selleks, et saada seda „tõelist elamust“.

Lisaks võimsusele ning ruumisäästlikusele on rõhku pandud ka muudele omadustele. Näiteks on kõlarid juhtmevabad ning tänu sellele jääb ära suhteliselt tüütu juhtmete vedamine ning peitmine. Kasutusel on „bluetooth standby“ funktsioon ehk kodukinosüsteem ei pea olema sisse lülitatud — piisab ainult oma nutiseadmes play nupu vajutamisest ning seade lülitab ennast ise sisse. Lisaks kõlarite juhtmevabale lahendusele suudab antud kodukinosüsteem ning LG teler omavahel juhtmevabalt suhelda.

LG X-Boom Tower sobib inimesele, kes soovib koju ühte korralikku, kompaktset ningi äärmiselt võimast kodukinosüsteemi! Vaata spetsifikatsioone ning Elementro pakkumist antud tootele SIIT

Jaga
Kommentaarid