Siiski ei tasu karta, et tegemist on kunagise eduka komeedi haleda varjuga — vastupidi! Lenovo müügi osakaal arvutite sektoris oli aastal 2015 kõige suurem, edestades HP-d, Dell-i, Asus-it ja Apple-t. See näitab nii mõndagi!

B50-10 puhul on tegemist Lenovo äriklassi ühe odavaima arvutiga. Üldjuhul võib võrdusmärgi tuua soodsa (või odava) ning viletsa kvaliteedi vahel, kuid mitte antud arvutiga. 15.6-tolline HD Anti Glare ekraan ning täismöödus klaviatuur on äärmiselt mugavad lahendused inimestele, kes on liikuvad ja peavad tööga seoses pidevalt erinevaid dokumente koostama. 4GB DDR3 mälu on piisav, et arvuti suudaks kõik programmid mängleva kergusega avada ning 500GB HDD kõvakettaga võib kindel olla, et need ka ära mahuks. Arvuti südameks on Intel Pentium N3540 protsessor kiirusega 2,16 Ghz ning operatsioonisüsteemiks uus 64-bitine Windows 10.

Ainukese miinusena võib välja tuua, et arvuti korpus on plastmassist ning võib seetõttu natukene painduda. Siiski, tuletame uuesti meelde, et tegemist on ühe soodsaima arvutiga, millel lisaks eelmainitule on olemas WiFi, bluetooth, DVD-RW optiline seade, USB 3.0, veebikaamera, mälukaardilugeja jpt. Kõik vajalik on olemas!

Kui otsid suure erkaaniga sülearvutit, millega tööd teha ning mis ei maksaks 4-kohalist summat, siis on Lenvov B50-10 just sulle. Vaata spetsifikatsioone ning Elementro pakkumist antud tootele SIIT

Jaga
Kommentaarid