Pildid saab üles laadida Lennusadama kodulehel.
Kampaanias võivad osaleda igas vanuses Lennusadama sõbrad. 11. mai õhtusele sünnipäevapeole pääsevad alaealised vaid koos täisealise saatjaga. Pildil peab olema selgesti aru saada, et see on pildistatud Lennusadamas või selle välialal. Iga inimene võib saata kuni kümme pilti.

Missugune on Sinu lennusadam? Loe pildikampaaniast lähemalt Lennusadama koduleheküljelt.

Mis sünnipäeval toimub?

Õigupooolest toimub Lennusadama sünnipäev lausa kahel päeval: 11. ja 12. mail.
Iga muuseumikülastaja saab osaleda temaatilistel ekskursioonidel, sünnipäevakaardi joonistamisel, meisterdamistöötubades ja mitmetes muudes tegevustes nii sees kui väljas.
Mõlemal päeval on Lennusadama angaarid avatud kell 10.00 – 19.00, väliala kuni kell 22.00

11. mai õhtul, umbes kell 21.00 lastakse aga vette Eestis esimesena ehitatud allveelaeva täismõõdus koopia, mille looja Ottomar Gern katsetas seda Tallinnas juba 1854. aastal. Kõigil huvilistel on võimalik seda ka oma silmaga Lennusadama kailt jälgida!

Loe rohkem Gerni allveelaeva kohta Lennusadama koduleheküljelt.

Sünnipäevapidu algab aga 11. mail kell 19.30 Lennusadamas! Üks ja ainus kord tuleb ettekandele tuntud lavastaja Sasha Pepelyaevi spetsiaalselt selleks puhuks loodud suurejooneline etendus „Armastus ja tehniline progress“. Allveelaeva vettelaskmine ongi etenduse finaal, mida kõik peokülalised suurelt ekraanilt nii vee alt kui vee pealt jälgida saavad. Seejärel ühinevad peoga Zetod ja uhke sünnipäevatort!

Rohkem infot Lennusadama sünnipäeva nädalavahetuse kohta Lennusadama koduleheküljelt.