Kui tavaliselt saadetakse sünnipäeva puhul kutsed vaid valitud külalistele, siis Lennusadama sünnipäeval valib suurema osa sünnipäevapeo külalistest välja fortuuna. Lennusadama sõnul tunduks veider mitte luua kõigile võimalus peost osa saada, samas müüa oma sünnipäevapeole pileteid oleks samuti kummaline.

Nii otsustatigi anda peol osalemise võimalus igaühele, kes aasta jooksul (või ka varem) Lennusadamas käinud ja sellest mõne foto teinud. Peole soovijatel ei ole vaja teha muud, kui laadida vähemalt üks pilt oma külastusest üles Lennusadama kodulehele ning oodata järgmist loosimist. Pileteid on järel veel 100, viimane loosimine toimub 7. mai õhtul.

11. mai õhtul tuleb esimest ja viimast korda ettekandele tuntud lavastaja Sasha Pepeljajevi suurejooneline multimeedia lavashow „Armastus ja tehniline progress“. See on lõbus ja hoogne komöödia sündmustest, mis hakkavad hargnema Balti Merineitsite Uurimiskeskuse 100-aastasel juubelipeol.

Tehniliselt on etendus üsnagi keerukas: lisaks kõigele muule seatakse üles 18-meetri pikkune ekraan, mis ulatub risti läbi angaaride ja kuhu laval toimuv koos muljetavaldavate visuaalefektidega kaamerate ja projektorite abil suunatakse. Show finaal toimub juba õues, seegi pilt jõuab otseülekandes ekraanile nii sadamakailt kui ka lausa vee alt, kus allveelaeva vettelaskmist ootavad tuukrid veealuste kaameratega. Shows teevad kaasa NUKU teatri näitlejad Riho Rosberg, Tarmo Männart ja Mihkel Tikerpalu, Twisted Dance Company, 10 habemega last ja teised.

Pärast etendust tuuakse pidulikult sisse mitmemeetrine sünnipäevatort ja algab kontsert, kus üles astub ansambel Zetod.

Lae oma foto alla siin ja osale piletiloosis!