1. Laialdasemad sisulahendused

S. Kostjucenka sõnul on üks nutiteleri suurimaid eeliseid see, et see võimaldab vaadata kõrgkvaliteetseid videoid internetist. Seega on oluline, et soetatav telekas oleks varustatud vastava funktsiooniga. “Paljud nutiteleri omanikud on hakanud vaatama YouTube’i ja Netflixi pakutavat sisu. Nendelt veebilehtedelt võib leida palju kõrge kvaliteediga videoid, mis sobivad väga hästi ka uusimatest teleritest, sealhulgas Samsung SUHD TV-st vaatamiseks. Hea kvaliteet tekitab vaatajale tunde nagu viibiks ta parasjagu kinos,“ sõnas Kostjucenka.

Samsung SUHD TV taoliseid telereid, mille ekraani kvaliteet on ülimalt hea ning mida on võimalik ühendada internetiga, on hakanud kasutama ka paljud mänguhuvilised. Teleka juurde võib osta spetsiaalse mängupuldi ning selle ühendada – see ongi täpselt nii lihtne. Uusimad telekad on ühtlasi varustatud kvaliteetse UHD pildiga, mis võimaldab mängu kogeda võimalikult tõetruult.

2. Hinda, kas tunned end telekat kasutades mugavalt

“Teleriostja jaoks on üldjuhul oluline lihtne navigeerimine ja mugav teleka juhtimine. Meie uuel SUHD TV-l on “Smart Hub TV” ekraan, mis pakub funktsioone nagu parimate teleprogrammide leidmine ning vaatamata jäänud saadete kordusvaatamine”, rääkis Kostjucenka.

Spetsialisti sõnul on kõige olulisem see, et tehnoloogia teeniks inimeste huve, mitte vastupidi. Sel põhjusel lõi Samsung universaalse puldi, millega on võimalik kontrollida kõiki teleka külge ühendatud seadmeid: kodukino, blue-ray mängijat ja kõike muud. “Niimoodi on tunduvalt lihtsam kontrollida kõiki seadmeid ja jõuda oma lemmiksaateni kiirelt, näiteks avada Netflix vaid kolme nupuvajutusega”, selgitas Kostjucenka.

Lisaks on uuematel teleritel uudne häälkontrolli funktsioon, mis võimaldab häälkäsklustega juhtida telerit või isegi lehitseda internetis.

Samsung

3. Selgita välja, kas teler sobib teiste seadmetega

Enne teleri ostmist on oluline selgeks teha, kas telerit on võimalik hõlpsalt ühendada teiste seadmetega. Samsung SUHD TV sobib näiteks kõikide mobiiltelefonide, tahvelarvutite ja isegi sülearvutitega. Kui sa soovid seadmete kaudu vaadata teleriekraanil pilte või midagi muud, tuleb lihtsalt kasutada vastavat rakendust nimega “Samsung Smart View”. Funktsioon toimib Wi-Fi põhiselt, võimaldades jagada sisu seadmete vahel.

Eksperdid usuvad, et tulevik on interneti päralt ning seadmed peaksid saama internetiühenduse abil omavahel suhestuda. “Tulevikus muutub televiisor nutikodu keskpunktiks. Pidevate uuenduste tõttu on väga tõenäoline, et varsti on võimalik teleriekraani kaudu näha kas või seda, kes annab uksekella, samuti võib telekas uksed lukustada või tuled ära lasta,” rääkis Kostjucenka.

4. Veendu, et sul oleks kodus sobiv internetiühendus

On üsna selge, et enamus nutiteleri funktsioonidest on kasulikud ainult siis, kui kodus on vaba internetiühendus. Televiisorid on varustatud kas kaabliühenduse või sisseehitatud Wi-Fi vastuvõtjaga. S. Kostjucenka sõnul pakub enamus uuematest nutiteleritest eelkõige just viimast.
Neil, kes elavad suuremas majas, on soovitatav veenduda ka Wi-Fi signaali tugevuses, et oleks võimalik vaadata filme ja muid sisulahendusi sujuvalt, ilma viivitusteta ja tõrgeteta.

Telerilahenduste ja nende lisafunktsioonide kohta leiab rohkem informatsiooni, külastades veebilehte www.samsung.com/ee.

Jaga
Kommentaarid