Jackie Stewart, kolmekordne F1 maailmameister

“Kui seda nägin, ütlesin kohe, et see ei olnud eksimus. Ma ei ole kunagi varem midagi sellist näinud. Olukord oleks olnud teine, kui ta oleks kaotanud esitiiva. Pean ütlema, et olen veendunud teo tahtlikkuses.”

Keke Rosberg, F1 maailmameister

“Ta on üks igavene pask. Isegi wrestlingus ei kasutata nii labaseid trikke.”

Flavio Briatore — Renault

“Keegi, kes on seitsmekordne maailmameister, tahab, et me usuksime, nagu ei oleks ta seda meelega teinud — see on muinasjutt. Ja arvestades, et meie ei ole Lumivalgeke ja seitse pöialpoissi, arvan ma, et tema tegu oli ebasportlik ja vastu kõigele …”

Kimi Räikkönen — McLaren

“Ei olnud eriti sportlik. Kõik ju nägid kaamerapildist, et ei juhtunud midagi. Meelega jättis auto seisma, et saaks kollased lipud ja keegi ei parandaks aega.”

Mark Webber — Williams

“Milleks on vaja selliseid juhtumeid. See on samaväärne sellega kui Mike Tyson kellegi kõrva hammustas, kas pole?”

Jean Todt — Ferrari

“Oleme täielikult teisel arvamusel. Michael oli viimasel kiirel ringil, tema esimene sektoriaeg oli parim ja ta oleks välja sõitnud väga hea aja. Kohtunikel ei olnud piisavalt andmeid — telemeetrianäidud jms.”

Max Mosley — FIA

“Todti jutt ei pea paika — kohtunikel olid kõik telemeetriaandmed, videomaterjal, nad vestlesid Michaeliga … Kohtunikel oli kogu teave toimunust.”

Schumacherit Mosley petturiks siiski ei nimetanud: ” Ei läheks nii kaugele, et nimetaksin seda petmiseks. Asja peab vaatlema kontekstis — pingelises olukorras, kui oled kogu hingest püüdmas esirea stardikohta ja sul on sekundi murdosa aega otsuse tegemiseks…”

Michael Schumacher

“Kes arvab, et rikkusin Alonso sõidu meelega, eksib. Peab tunnistama, et teatud asjad võisid kõrvaltvaatajaile pisut eriskummalistena paista, aga selleks on omad põhjused, millest ma ei soovi rääkida.”