„Portaali, kaubamärgi ning ajakirja ainuomanikuks saamine oli Ajakirjade Kirjastusele loogiline samm,“ kommenteerib Väät Ajakirjade Kirjastuse otsust. „Algselt kalameeste ühise projektina alanud ettevõtmine on aja jooksul märkimisväärselt kasvanud ja mitmekesistunud. Tänasel päeval haldame me igapäevaselt portaali kalale.ee ning anname me kuus korda aastas kaubamärgi Kalale! alt välja nii ajakirja kui kalastusteemalisi raamatuid.“

„Soovime panustada rohkem portaali arengusse ning ka ajakirja värskendamisse, lisades juba järgmisest numbrist sellesse eelkõige praktilisi rubriike,“ lisas Väät edasisi plaane kommenteerides.

Kalale.ee portaal ning ajakiri Kalale! said alguse harrastuskalameeste suurest huvist ja vajadusest hobikaaslasi ühendavate suhtluskanalite järele. Algselt hobina asutatud portaal on tänaseks kasvanud suurimaks harrastuskalastajate kogukonnaks ning selle kõrval kolm aastat tagasi ilmumist alustanud ajakiri Kalale! suurima loetavusega kalastusajakirjaks Eestis. Ajakiri Kalale! ilmub praeguseks nii paber- kui digiajakirjana.

Kalale.ee portaal avati 2003. aastal ja sellel on tänaseks enam kui 51 000 registreeritud kasutajat. Ajakiri Kalale! alustas ilmumist 2013. aastal ning ilmub 6 korda aastas nii paber- kui digiajakirjana. Eesti Lugejauuringi III kv tulemuste järgi on ajakirjal Kalale! 15 000 lugejat.

AS Ajakirjade Kirjastus on 36 ajakirja väljaandjana ning oma enam kui 600 000 lugejaga Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider. Kirjastuse väljaannete hulka kuuluvad ajakirjad Kroonika, Eesti Naine, Naisteleht, Teleleht, Kodukiri, Anne & Stiil, Tervis Pluss, Sensa, Oma Maitse, Pere ja Kodu, Nipiraamat, Ajalugu, Kalale!, Jana, Käsitöö, Kodukirja lisaväljaanne Aed ja Suvekodu, Eesti Naise lisaväljaanne Elu Lood, Kroonika Kodu-eri, Anne & Stiili lisaväljaanne Unistuste Pulmad, Tervis Plussi eriväljaanne Kilo & Kalor, Oma Maitse eriväljaanne Pidu, Sudoku ning ristsõnaajakirjad Ristik, Miniristik, Eesti Naise Ristsõnad, Kroonika Ristsõnad, Megaristik, Meistriristik, Pähklipureja ja Ripsik. Lisaks kirjastatakse kliendiajakirju ja raamatuid. Ajakirjade Kirjastusele kuuluvad ka portaalid kalale.ee, perejakodu.ee, annestiil.ee, toidutare.ee, kroonika.ee, eestinaine.ee, annestiil.ee, nipiraamat.ee, naisteleht.ee, kirjastus.ee, raamat24.ee ja ajakirjad24.ee.