Neliveoliste turboautode N-rühmas tõusis kahe etapi kokkuvõttes liidriks Rainer Aus, kes Tallinnas pidi küll napilt alla vanduma soomlasele Toni Klemetsile, aga teenis meistrivõistluste arvestuses võidupunktid, sest soomlane selles arvestuses ei osale. Esimese etapi Põlvas võitnud Jevgeni Novikov katkestas ja langes punktitabelis kolmandaks.

„Oleks parema meelega tahtnud Novikovi võidu sõita ja nii need võidupunktid teenida,” tunnistas Rainer Aus. „Aga olen siiski sammu võrra eesmärgile ehk meistritiitlile lähemal ja see on peamine.”

Rainer Ausil kahe etapi kokkuvõttes 27 punkti ja ta edestab punktitabelis teisele reale tõusnud Priit Salurit, kes Tallinna ralli lõpetas kolmanda kohaga, seitsme punktiga.

„Polnud kruusal ammu sõitnud, aga päeva teise poolega võis Tallinna rallil juba rahule jääda,” nentis Priit Saluri. „Teise koha punktidega ja teine koht kahe etapi järel rahuldab küll hetkel, aga kavatsen kindlasti pretendeerida meistritiitlile.”

Rainer Aus ja Priit Saluri, kes juhivad N-rühma, on haaranud kahe etapi järel samas järjestuses enda kätte ka liidriohjad Eesti meistrivõistluste absoluutarvestuses.

Kuni 2-liitriste ühesillaveoga autode klassis (F2) polnud Tallinnas vastast meie hetkel parimale rallisportlasele Urmo Aavale. Aga meistrivõistluste arvestuses haaras kahe etapi järel liidrikoha tänavune MM-sarja debütant Aigar Pärs, kes Tallinnas pidi siiski tunnistama lisaks Aavale ka noore Ott Tänaku paremust. Aigar Pärsi edu Ott Tänaku ees on vaid üks punkt.

„Päris kogu Eesti sarja ei saa kaasa sõita, sest Paide ja Saaremaa rallid kattuvad MM-etappidega,” selgitas Aigar Pärs oma tänavusi plaane. „Seetõttu on raske ka meistritiitlit jahtida, sest Ott on ikka niivõrd kiire, et suudab ka nendel etappidel, mis mul vahele jäävad, tublisti punkte noppida.”

A-rühma Eesti karikasarja arvestuses saavutas Tallinna rallil kõrgeimad punktid Slava Popov ja tõusis sellega ka sarja liidriks, kui esimese etapi Põlvas võitnud Kari Ali-Rantala oli sunnitud katkestama. Teist kohta punktitabelis hoiab Georg Gross ja kolmas on Jaanus Murakas.

Rahvuslikus rühmas juhivad kahe etapi järel võrdselt 15 punktiga Lembit Soe ja Einar Laipaik.