Nii on Overlandil mitmed Vavona Burl puitdekoordetailid ustel, armatuurlaual ja keskkonsoolil. 3-värvilised istmed on kaetud kahte tüüpi kattega: istmete keskmised osad on seemisnahast, külgmised toed aga spetsiaalsest mikrofiiber-kangast. Samuti on istmete seljatugedele tikitud Overland-logotüüp.

Väliselt on auto muutunud veelgi luksuslikumaks, sest lisatud on mitmeid plaatinaefektiga detaile nagu erinevad käepidemed, katuseraamid jne. Autol on standardvarustuses all spetsiaalse alumiiniumviimistlusega massiivsed 7 kodaraga 18-tollised valuveljed. Samuti on Commanderi tagumisel luugil mudeli identifitseerimiseks lisatud “Overland” logotüüp.

Commander Overlandi mootorivalikusse kuuluvad legendaarne 5,7-liitrine HEMI® V8 bensiinimootor ja 3-liitrine V6 Common-Rail Dieseliga (CRD) turbodiiselmootor. Mõlemad mootorid on varustatud automaatkäigukastiga ning veoskeemiks Quadra-Drive II® 4WD süsteem koos elektroonilise diferentsiaaliga.

Samas jätkub ka Commanderi teiste mudelite Laredo ja Limited tootmine Austrias Grazs Magna Steyr tehases ning nendele mudelitele rakenduvad Eestis lähitulevikus soodushinnad.