Silmitsedes antud kella, ei pruugi esimese hooga aru saadagi, et tegemist on nutikellaga. Järgitud on traditsioonilise kella välimust, mis petab nii mõnegi ära. Korpus on ümmargune ja roostevabast terasest, korpuse keskel on 1.4-tolline ümar kriimustuskindel safiirkristallist ekraan. Kella diameetriks on 42 mm ning sügavuseks 11.3 mm. Valikus on kuldne, hõbedane ja must korpus ning rihmaks on võimalik valida nahast või 316L terasest mudel.

AMOLED ekraani resolutsiooniks on 400x400 pikslit, mis teeb antud kella ühe täpseimaks oma 286 PPI-ga. Lisaks on kõik värvid väga tõetruud, ning isegi päikse käes on ekraan täiesti loetav. Kasutajal on võimalus valida 50 erineva eelinstalleeritud sihverplaadi seast endale meelepäraseim. Lisaks, kellele olemasolevad ei sobi, võib endale uue leida Google Play poest.

Töötab antud seade ka fitnesskella ja aktiivsusmonitorina koostöös Google Fit ja Daily Tracking äpiga. Viimane neist on Huawei enda poolt arendatud ning on veidi kenama kasutajaliidesega. Üldiselt teevad mõlemad äpid sama — monitoorivad, kui palju on kaloreid põletatud, mitu sammu oled teinud ning mitu korda sa päevas püsti seisad. Kasutajal on võimalus ka lisada äppidesse oma eesmärgid, mida nutikell kasutajalt igapäevaselt nõudma hakkab. Kasutusel on ka südamelöökide optiline jälgija.

Huawei Watch-i südameks on 1.2GHz Qualcomm protsessor ja 512MB RAM-i. Mälumahtu pakutakse 4GB. Näitajad on piisavalt võimsad, et tervet süsteemi veatult jooksutada. Omaltpoolt lisame, et eeldatavasti ei suuda ka järgmised uuendused antud ressursse täies mahus ära kasutada. Lisaks on nutikellal IP67 sertifikaat, mis tähendab, et võid kellaga olla kuni 1 meetri sügavusel maksmimaalselt pool tundi. Operatsioonisüsteemiks on Android Wear, mis on väga kena, loogiline ning võimalusterohke.

Kui otsid enda randmele stiilselt ning traditsioonilise kella välimusega nutiseadet, siis Huawei Watch on üks paremaid, mida on võimalik soetada. Vaata lähemalt Elementro pakkumist ning spetsifikatsioone SIIT.

Jaga
Kommentaarid