Huawei Honor 7 on alumiiniumist korpusega ning 5.2-tollise ekraaniga nutitelefon. Käes hoides on tunda, et koostekvaliteet on eeskujulik ning detailidele on tähelepanu pööratud. Kaalub telefon 157 grammi ning korpuse paksuseks on 8.5 mm. Huawei eesmärk ei ole olla kõige õhem või kergem nutitelefon turul, vaid tähelepanu on pandud kasutajamugavusele. Peame tõdema, et see on äärmiselt hästi välja tulnud — kergelt kumerad servad, nuppude paigutus ning kvaliteetne korpus istub käes kui valatult! Näiteks on sõrmelugeja telefoni tagumisel korpusel otse kaamera taga. Esialgu võib see tunduda veidi harjumatu, kuid tegelikult on see ergonoomiliselt õiges kohas ja palju mugavam kasutada (võrreldes konkurentide esipaneelil olevate versioonidega).

Eelmainitud 5.2-tollise ekraani resolutsiooniks on 1920 x 1080 pikslit. Värvid on hästi selged ning kontrastsus on eeskujulik. Tõsi, tegemist ei ole kõige suurema resolutsiooniga nutitelefoniga turul, kuid Full HD resolutsioonist piisab enamustele meist! Lihtsa võrdlusena võime tuua, et paljud sülearvutite resolutsioonid ei küündi isegi sellisele tasemele.

Operatsioonisüsteemiks on Android 5.0 Lollipop Huawei EMUi kasutajaliidesega. Tegemist on tavalise Androidiga, mida on kohandanud Huawei omaltpoolt andmaks rohkem isikupära. Eelmine versioon sellest oli üsna vilets, kuid antud uuendus on suur samm edasi. Kindlasti saaks veel paremaks minna, kuid peab tunnistama, et tavakasutajatele on sellest küll.

Tarkvara poolelt on kasutusel kaheksatuumaline 1.5GHz Kirin 935 protsessor ning 3GB RAM-i. Kui panna antud telefon kõrvuti konkurentide lipulaevadega, siis kõikide eeldusta kohaselt ei ole Huawei Honor 7 näitajad eesotsas. Siiski on see piisav, et oma igapäevaseid tegemisi (helistamine, sotsiaalvõrgustik, veebis sirvimine, videode vaatamine jne) ilusti ning veatult teha saaks. Ressursse jääb väheseks juhul, kui oled tõeline mängude fanaatik.

Viimase asjana peab tooma välja kaamera — 20MP kaamera äärmiselt hea nii video filmimisel kui ka piltide tegemisel!

Kokkuvõtlikult võib õelda, et Huawei Honor 7 on eeskujulik igas valdkonnas — jõudluses, välimuses ning hinnas. Honor 7 hind on naeruväärselt soodne ehk hea! Vaata Elementro pakkumist ning täpsemaid sptesifikatsioone SIIT.

Jaga
Kommentaarid