Fujitsu Siemens Computersi müügijuhi Antti Vari sõnul on oma saare asutamine Second Life keskkonda ettevõtte esimene kokkupuude virtuaalmaailmaga. “Rohkem kui 10 miljoni kasutajaga Second Life on ideaalne koht uute tehnoloogiate tutvustamiseks ning olemasolevate ja potentsiaalsete klientidega innovaatilisel viisil suhtlemiseks,” kommenteeris Vari. “Kindlasti mängib 3D virtuaalmaailm tulevikus meie elus olulist rolli ning tahame juba praegu ära kasutada neid võimalusi, mida Second Life pakub,” lisas Vari.

Fujitsu Siemens Computersi saare keskmeks on päriselus Münchenis kahes omavahel klaassillaga ühendatud HighLight Towersi pilvelõhkujates asuv ettevõtte peakontor. Firma pakub saare külastajaile erinevaid meelelahutuse ja vaba aja veetmise võimalusi. Lisaks saavad saarel viibijad teada, kuidas mõjutab IT areng keskkonda — näiteks saab igaüks teha ringkäigu “rohelise” ESPRIMO arvuti sees ning näha, kuidas innovaatiline disain ja tehnoloogia võimaldavad säästa energiat. Samuti jagatakse saarel infot selle kohta, mida saab igaüks ise teha igapäevaselt energia tarbimise vähendamiseks.

Meelelahutust hindavad inimesed saavad saarel mängida 1970ndate retromängu arvuti-tennis, mis on Second Life’s tõeline innovatsioon. Need, kes tahavad oma virtuaalmaailma minale uusi aksessuaare, saavad saarelt endale virtuaalse sülearvuti ESPRIMO Mobile U, millega saab kõikjal keskkonnas arvutimänge mängida. HighLight Towers pakub virtuaalinimestele aga eksklusiivseid ruume ürituste korraldamiseks ja kohtumisteks.