Rahvusvahelise disainifoorumi (International Forum Design) korraldatud konkursil võistelnud rohkem kui kahe tuhande toote seast võitsid iF-disainiauhinna Fujitsu Siemens Computersi ekraanid SCENICVIEW P22W-3 ja SCALEOVIEW Q22.

Fujitsu Siemens Computersi kuvar SCENICVIEW P22W-3 hinnati ergonoomika ja funktsionaalsuse sidumist elegantse disainiga. Eakordselt stiilse ja õhukese raamiga ekraan asetseb paindlikul alusel, mis teeb selle kergesti kohandatavaks igale kasutajale. Tänu oma erilisele konstruktsioonile on ekraan äärmiselt ruumisäästlik. Selle täiustatud ventilatsiooniavad ja kõlarid on varjatult sisse ehitatud musta tagapaneeli.

Ekraani SCALEOVIEW Q22 korpusesse integreeritud spetsiaalsed mikrofonid ja kaamera võimaldavad ekraani abil läbi viia kõrgkvaliteetseid videokõnelusi. Universaalne 22-tolline ekraan suudab ühenduda otse kõigi analoog- või digitaalse lisavarustusega, lisaks saab seda kasutada kõrgkvaliteetse telerina. Stiilset ja kvaliteetset õhukest kuvarit iseloomustab läikiv must esikülg, mis asub kindlalt hõbedase põhikonstruktsiooni ees.

Rahvusvaheliselt tunnustatud võistlus iF International Forum Design GmbH on vanim disainikonkurss, mida on korraldatud juba üle 50 aasta. Fujitsu Siemens Computers võitis auhinnad väga tugevas konkurentsis — tänavu hinnati 2771 toodet 35 eri riigist. Lisainfot konkursi kohta saab veebiaadressilt www.ifdesign.de.