Uue sülearvuti mõõtmeteks on 32,3x17,5 cm. Mudel jõuab Eestis müügile oktoobris ning hinnad on samased teiste analoogsete võrgurüperaalidega.

Fujitsu Siemens Computersi müügijuhi Antti Vari sõnul on AMILO sarja uus sülearvuti AMILO Mini Ui3520 väike, nutikas ning laiendab oluliselt Fujitsu Siemens Computersi poolt pakutavat sülearvutivalikut.

„Tänu mudeli väiksusele saab seda lihtsalt kõikjale kaasa võtta ning Intel® Atom™N270 protsessor muudab selle tõeliselt võimekaks sülearvutiks, mille aku peab vastu rohkem kui neli tundi. Sülearvuti vahetatavaid korpusepaneele on saadaval viies eri värvitoonis ning loomingulisemate tüüpide jaoks on välja töötatud läbipaistvad korpusepaneelid,“ lisas Vari. Uuel mudelil on Microsoft® Windows® XP Home Edition operatsioonisüsteem ja 60 või 80 GB mahuga kõvaketas. Hiljem saab arvuti osta ka 120 GB kõvakettaga.

AMILO Mini mudelil on 8,9-tolline mittepeegelduv ekraan ja kaalub vaid 1 kg. „Arvutil on võimalik, tänu sisseehitatud traadita internetiühendusele, ekspresskaardi pesa kaudu toimuvale UMTS toele, 3G USB mälupulga toele ja Bluetooth® ühendusele, kasutada internetti kõikjal, kus selleks tarvidust tekib,“ rääkis Vari.

Suundmikrofon ja 1,3 megapiksline veebikaamera tagavad suurepärase pildi- ja helikvaliteedi, sülearvutile on paigaldatud ka Cyberlinki YouCam tarkvara, misläbi on võimalik luua endast ka kolmemõõtmelisi kasutajapilte. Pilte saab digifotoaparaadist AMILO Mini sülearvutisse laadida läbi 4-in-1 kaardilugeja.