Maavõistluse arvestusse läks igast riigist viie võistleja, kelle nimetas koondise juht, tulemused masinaklassides 85cc, 125cc ja 500cc. Lisaks nendele klassidele olid võistlustules ka 50cc ja 65cc noored krossisõitjad. Harrastajate rohkuse tõttu peeti nende kvalifikatsioonid ja finaalsõidud eelmisel päeval, kirjutab motorsport.ee.

85cc klassis oli kolme sõidu kokkuvõttes võitja Harri Kullas, järgnesid Indrek Mägi, Lauri Lehtla, Matiss Karro ja Toms Macuks. Maavõistluse võidupunktid läksid tänu Mägile ja Lehtlale Eestile (Harri Kullas sõidab Soome litsentsiga).

125cc klassis kuulus võit Kristjan Rätsepale Taavi Nassari ees. Kolmandaks tuli Martin Leok, kes kogus sama palju punkte, kui Gert Krestinov, kuid sõiduvõit andis paremuse Sõmerpalu noormehele. Maavõistlusepunktid läksid selles klassis selgelt eestlastele.

500cc klassis näitas Niko Kalatie juba ajasõidus, et teda on raske lüüa. Kokkuvõttes läkski võit Kalatiele Toomas Triisa ja Ivo Steinbergsi ees. Henri Remma oli Filips Kempelise ja Martins Aleksandrovicsi ees neljas. Tänu Triisa ja Remma punktidele läks ka siin klassis võit eestlastele.

Maksimumpunktidega suutsid eestlased endale esimese maavõistluse võidukarika koju jätta ning Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioonis viimaseid päevi ametis olnud Aivo Mälgule ilusa lahkumiskingituse teha.

Lätlased suutsid soomlasi edestada 85cc ja 500cc klassis ning said teise koha.

65cc klassis võitis mõlemad sõidud Rain Koch, 50cc klassis Claudius Roosma. Hobi masinaklassis võidutses Lembit Nõlvak.