Senini teadmata olnud lõppauhind on seega nüüdseks teada — 2004. aasta parimat WRC tulemuste ennustajat ootab kogemus, mida ta eales ei unusta.

Kahtlejatele väljavõte ajakirja DI ajakirjaniku Lauri Linnamäe kogetust Mitsubishi Lancer EVO III kõrvalistmel: “Kiirendus lausa pressib istmesse, tunne meenutab kõige rohkem kukkumist. Mootori raevukad möirged segunevad rataste alt autopõhja pommitava kivirahe kõrvulukustava krobinaga. Pöördemoment ei näi ega näi lõppevat. Sadakond meetrit stardist algab mets, teed ääristab üsna toekate kuuskede rivi. Esimeste puude ja lauge kurvi taga varjab vaadet korralik “hüpekas”. Kiirust on trampliinile sõites kõvasti üle saja. Kurvist sööstab auto veel kergelt külg ees libisedes otse künkaharjale… Edasine tundub mulle kui õudne hüpe pimedusse. Kuigi rattad maast lahti ei tõuse, on see hetk hirmus: otse harja tagant algab paremkurv, ja sugugi mitte lauge. Ratastega napilt maad puudutavat autot näib olevat võimatu kurvi juhtida. Selle välisserval, otse tee ääres, ootab tihe rivi jämedaid puutüvesid. Ja Slaval pole ju seekord kaardilugejat, kust tema mäletama pidi! Mul on tunne, et kohe annab üks ventiil järele ja kõrvalistuja kohal tekib leke.”

ENNUSTAMINE

Sel aastal on võimalik ennustada nii internetis kui ka SMS-iga. Nagu ka eelmine aasta registreeri endale „meeskonnanimi“ ning asu ennustama. Iga etapi alguses saad ise valida, kas ennustad SMS-iga või internetis. Ennustusi võetakse vastu kuni ralli alguseni, konkreetne kuupäev ja kellaaeg täpsustatakse rallile eelneva nädala jooksul.

PUNKTIARVESTUS

Punkte toovad ainult täppi läinud ennustused — seega lisaks heale vaistule on vaja ka õnne. SMS-iga ennustajad ennustavad tulemusi kolmes kategoorias, internetis ennustajad viies kategoorias. SMS-iga ennustajatel on väike eelis internetis ennustajate ees — SMS-iga on iga etapp võimalik saada rohkem punkte kui internetis hääletades. Boonuspunkte saavad ajakirja AutoLeht tellijad ning need, kes ennustavad SMS-iga kõigis kolmes kategoorias.

STATISTIKA

Statistikas ja auhindade välja andmisel peetakse ühist arvestust SMS ja internetis ennustajate kohta.

AUHINNAD

1. Lõppauhind, milleks on sõit ralliautos rallisõitja kõrval — auto, sõitja ja toimumiskoht täpsustatakse.

2. Pärast Argentiina rallit saadame ennustusmängu üldliidri 6.-8. augustil 2004. aastal Soomes toimuvat autoralli maailmameistrivõistluste etappi vaatama — laevapiletid, reis Jyvaskylla ja tagasi, pilet rallile, hotell, särgid-värgid — kõik auhinna sees. Suurte rallisõprade helesinine unistus ;)

3. Iga ralli kaks parimat ennustajat saavad auhinnaks kas ajakirja AutoLeht 6-kuulise tellimuse (tellijatel pikendatakse tellimust 6 kuu võrra) või spetsiaalselt WRC ennustusmängu võitjatele disainitud T-särgi.

4. Ralli lõppedes loositakse kõikide antud ralli tulemusi ennustanute vahel välja FK Keskuse poolt välja pandud kardisõit kahele. Septembris toimub kõigi kardisõidu võitnud mängijate vahel FK Keskuse poolt korraldatav turniir.

5. Igal rallil loositakse välja üks õnnelik ennustaja, kes saab auhinnaks raadio Sky Plus poolt välja pandud komplekti (koosneb CD-dest, DVD-plaatidest ning videokassettidest).

WRC 2004. AASTA VÕISTLUSKALENDER

Monte Carlo ralli 23.-25. jaanuar JWRC
Rootsi ralli 6.-8. veebruar PWRC
Mehhiko ralli 12.-14. märts PWRC
Küprose ralli 14.-16. mai
Kreeka ralli 4.-6. juuni JWRC
Türgi ralli 25.-27. juuni JWRC
Argentiina ralli 16.-18. juuli PWRC
Soome ralli 6.-8. august JWRC
Saksamaa ralli 20.-22. august PWRC
Jaapani ralli 3.-5. september
Suurbritannia ralli 17.-19. september JWRC
Itaalia ralli 1.–3. oktoober JWRC
Prantsusmaa ralli 15.-17. oktoober PWRC
Hispaania ralli 29.-31. oktoober JWRC
Austraalia ralli 12.-14. november PWRC

REEGLID

1. Auhindade kättesaamiseks peab mängija olema ennustusmängus registreerinud oma reaalsed isikuandmed, väljamõeldud isikuandmetega osalejad auhindu ei saa! Oma isikut auhinna kättesaamisel saab tõestada passi, juhiloa vms ning peab teadma ka ennustusmängu registreerimisel meile saadetud andmeid.
2. Auhindu ei saa välja võtta rahas!
3. Juhul kui vaheetapi auhinna, vaheauhinna või lõppauhinna võrdse punktiarvuga ennustajaid on rohkem kui auhindu siis loositakse auhind välja võrdse punktiarvu saanud ennustajate vahel!
4. Punktiarvestusel lähevad arvesse ainult korrektselt saadetud SMS sõnumid ennustusmängule registreeritud kasutajatelt.
5. Igal etapil saab osaleda kas SMS-i või internetiennustuses, mõlemas korraga ennustada ei saa. Juhul kui inimene on ennustanud mõlemas, siis arvesse läheb see ennustus, mis ajaliselt saabus varem.
6. Ennustusmängus ei saa osaleda DELFI ja ajakirja AutoLeht töötajad ning nende perekonnaliikmed.
7. Ennustusmängu korraldaja ei vastuta Soome MM-ralli toimumise eest.
8. Juhul kui ajakirja AutoLeht tellijaks olemine lõpetatakse ennustusmängu WRC 2004 hooaja jooksul, siis alates lõpetamise momendist boonuspunkte ei saa.

Meie Markko, kes Sa istud Fordis
pühitsetud olgu Sinu tiitel
nii Rootsis kui ka Austraalias.
Meie igapäevast närvikõdi anna meile tänapäev
ja anna meile andeks meie mölad
nii nagu meie andeks anname Sinu jumpstardid ja plekitööd
ja ära saada meid mitte infarktiga haiglasse,
vaid päästa meid võiduõllesid jooma,
sest Sinu päralt on rool, käigunupud ja gaasipedaal.
Tuld!

Nael kummi ennustajatele ja Markkole,
DELFI Autoleht ja ajakiri AutoLeht