Hummeri iluvõrel on sarnaselt Jeepidega seitse vertikaalset ribi.

Chrysler loodab kohtult saada otsuse, mis sunniks GM-i uut iluvõret ümber tegema.

General Motors jällegi väidab, et Chrysler oleks võinud juba varem protesteerida, sest juba H1-l oli seitse ribi iluvõres.

H2 tuleb aga Jeepidele ohtlikult lähedale oma hinna poolest. Kui H1 maksis pea 100 000 dollarit, siis tema järeltulija on poole odavam. Liiatigi oodatakse varsti ka H3-e tulekut, mis peaks hakkama maksma vaid 30 000 dollarit ja oleks Jeepidele juba tõsiseks konkurendiks.

Häda algas sellest, et tegelikult on Jeep´id ja Hummerid ühest perest pärit. Willys Overland valmistas teise maailmasõja päevil suurel hulgal masinaid, mis sõja ajal said hüüdnimeks Jeep. 1970 aastal ostis American Motors Jeep kaubamärgi ära ning lõi eraldi divisioni sõjaväeautode valmistamiseks, mis sai nimeks AM General. Sealtpeale läksid Jeepide ja sõjaväeautode teed lahku. AM General töötas 80-ndatel välja Humvee sõjaväe jaoks ning sellest tehti 90-ndate alguses ka tsiviilversioon, mispeale GM ostis Hummeri kaubärgi ära 1999 aastal. Tänu oma ühisele ajaloole ongi Hummeril seitse ribi ning nüüd peab GM täiesti loomulikuks, et need peavad sinna ka jääma.