Kompanii juht Rodger Adams teatas diileritele, et hiljutine uudis maastur Rendezvous oli esimene auto uues mudelitereas, kirjutab Cars.com. Samas kinnitas ta, et Bengal ja LaCrosse on kompanii uue mudelivaliku osad.

Kontseptuaalne Buick Bengal kujutab endast stiilset neljaukselist esirattaveoga kabrioletti, millel on 3,4liitrine V6 mootor. Seni pole siiski teada, kas auto läheb konveierile täpselt sellisel kujul, nagu teda näidati kontseptsioonivariandis.

Universaal LaCrosse aga läheb vaatlejate arvates tootmisesse täpselt sellisena, nagu teda näidati ühel viimastest autonäitustest. Autol on omapärane tagaosa, mis võimaldab masina universaalist kergesti ümber kujundada pikapiks.

Buick loodi 1903. aastal. Buicki tippaastaks oli 1985, mil müüdi ligi miljon selle firmamärgiga masinat. Seejärel algas aga langus ja mullu realiseeriti kümne kuuga kõigest 355.871 Buicki.

Vaatamata Buick kehvale majandusseisule on General Motors pidevalt ümber lükanud kõik kuuldused Buicki kadumisest ja aitab samal ajal kompaniid kõigis tema ettevõtmistes.