Korraldaja Erki Oppe kirjutab FBs nõnda: meie paatkonnal üks 59 cm haug mõõtmisel, Andrese paadil ka üks 65 cm, Sahiibi paadil lausa kolm kena kala 67, 68 ja 71 cm . Aare paat sai 62 cm haugi ja Leho paatkond kaks haugi 60 ja 75 cm. Meil siis üks 51 cm haug.

Ja kõik ülejäänud 12 paatkonda nullis. Ühtegi möödus kala ei õnnestunud ei lätlastel ega leedukatel saada!? See oli tõeline üllatus nii neile kui ka meile :-)

Lõunasöök ja algas teine etapp 14.00-19.00

Kohe peale starti haakisid läti ja leedu mitmed paatkonnad meie paatidele sappa, aga ega see neid väga ei aidanud, nad püüdsid samu piirkondi, mida Eesti paadid, aga kuna kala polnud, siis nullisime ka meie.

Neli tundi püügiaega täis, siis hakkasime stardipaika liikuma ja jälle õnnestus mul 20 minutit enne etapi lõppu üks 55cm kätte saada.

Kaldal kogunedes selgus, et kala saadi hommikusest etapist veel vähem ja skoorisid Erkki paatkond kahe 52 ja 56cm haugiga, mina 55 cm, Aare 51 cm, Üks Leedu paatkond 74 cm ja teine Leedu paatkond sai ahvena 22 cm. Hommikused paremad paadid jäid kahjuks kalata ja ülejäänud lätlased ja leedukad samuti.

Kuna aga tulemusi arvestatakse rahvusvaheliste reeglite järgi, siis kalata jäämine annab palju miinuspunkte ja edu saadab neid mehi, kes suudavad mõlemal etapil stabiilselt esineda.

Võistlustulemused;

Meeskondlikult parimad;

1 koht Erki ja Erkki paatkonnad
2 koht Leho ja Aare, paatkonnad
3 koht Andrese ja Sahiibi paatkonnad

Individuaalselt parimad;

1 koht Erkki ja Ülar
2 koht Aare ja Toomas
3 koht Erki ja Tauno