Kui arvutis Bluetoothi pole, siis on võimalus see lisada USB-porti käiva pöidlasuuruse vidina ehk dongle’iga. Seda võib soovitada eelkõige sülearvutite puhul, sest Star Hub on igapäevaseks kaasasvedamiseks suur. Lauaarvutite jaoks on aga Star Hub ideaalne lahendus, sest ligikaudu sama hinna eest tekitatakse arvutile juurde veel 3 USB 2.0 porti. Kuna Star Hubi saab tuua kaabliga arvuti kõrvale laua peale, on sinna väga mugav kas või digikaamerat ühendada – ei pea laua alla kolama minema.

Bluetooth-seadmete ühendamiseks mõeldud tarkvara on imelihtne ja üks paremaid, mida me siiani näinud oleme. Star Hubi külge saab korraga ühendada kuni 7 Bluetooth-seadet.

Igaühe enda välja mõelda aga jääb see, miks tal on vaja lauaarvutile Bluetooth-ühendus tekitada. Võimalikud variandid on näiteks mobiiltelefoni ühendamine (kalendri sünkroniseerimiseks, fotode telefonist alla laadimiseks), pihuarvuti ühendamine (samad eesmärgid), kaablitest loobumine, kui printer toetab Bluetoothi. Ja kindlasti on vajalikke lahendusi veel, see on lihtsalt meie viga, et hetkel pähe ei tule.

Hind: Enter IT-market, 450 krooni