Sharp oli 80ndatel suhteliselt kuulus oma HK-9000 boomboxiga. Nüüd, ligi 30. aastat hiljem, on konspetsioon taas ellu äratatud. Toote eesmärk (muusika mängimine nii siseruumides kui ka väljas) on jäänud samaks, kuid tugevasti on kaasajastatud võimalusi. Kassetimängijate asemel on hoopis dokk iPhone või iPodi jaoks. Tegemist on kinnise dokiga (seade katte all) ning eesmärgiks on sinu seadme laadimine kui ka kaitsmine kukkumise eest (juhul, kui kannad kodutänaval boomboxi õlal). Kui sul pole MP3 mängijat, siis ära muretse — valmidus on olemas ka CD-de kuulamiseks ning vajadusel saad ka oma lemmik raadiojaama kuulata.

Muusika toovad kuulajateni kaks full-range kõlarit boomboxi esiküljel ning kaks suurt 13 sentimeetrist bassikõlarit mõlemas küljes. Kui sa just suurt festivali korraldama ei hakka, siis on pakutavast 100 W RMS-st enam kui küll! Kusjuures, bassikõlarites asuvad väikesed valgusdioodid, mis vastavalt bassile ka oma valgusvihku muudavad.

Sharpi BoomBoxil on olemas mikrofoni valmidus, millega saad oma kaunist lauluhäält läbi mõne karaokeloo demonstreerida. Kaalu on tootel patareideta 7.3 kg ning kui sa seda õlal pidevalt kanda ei jaksa, siis aitab sind välja kaasas olev õlarihm.

Vaata toote spetsifikatsiooni ning kevadist pakkumist antud tootele SIIT

Jaga
Kommentaarid