Saadaval on mudel kolme tüüpi mootoritega ja pukseerimisvõime on masinal kuni 2,5 tonni:

  • 2-liitrised diiselmootorid võimsusega 110 kW (150 hj) ja 147 kW (200 hj), millel on kahekordse AdBlue doseerimisega täiendav heitgaaside puhastussüsteem (SCR).
  • 1,5-liitrine 6-käigulise manuaalkäigukasti (standardvarustuses) või aktiivse silindrite väljalülitamise süsteemiga (ACT) 7-käigulise automaatkäigukastiga (lisavarustuses) bensiinimootor võimsusega 110 kW (150 hj).
  • Lisaks on saadaval kaks 2-liitrist bensiinimootorit võimsusega 140 kW (190 hj) ja 180 kW (245 hj). Jõu aitavad maha panna 7-käiguline topeltsiduriga DSG käigukast ja 4MOTION nelikvedu.

Standardvarustuses on digitaalne näidikupaneel Pro, uuendatud multifunktsionaalne rool, mis võimaldab juhtida helisüsteemi, reguleerida püsikiirushoidikut ning teisigi süsteeme ilma käsi roolilt tõstmata. Värvilise 9,2-tollise ekraaniga info- ja meelelahutussüsteem haldab kõiki funktsioone alates navigatsioonist kuni telefonikõnedeni.

Põhivarustuses olev kolmetsoonilise Air Care Climatronic kliimaseadme abil saab juhipoolset, kaassõitjapoolset ja tagaistmete temperatuuri eraldi reguleerida.

MIB3 info- ja meelelahutussüsteem võimaldab sõitjal kasutada We Connect mobiilseid võrguteenuseid nagu näiteks sõiduki olek, distantsilt uste avamine ja sulgemine, juurdepääs voogedastusteenustele ja pilvepõhine isikupärastamine.

Standardvarustuses on ka otsasõidu eest hoiatav süsteem Front Assist koos autonoomse hädapidurdussüsteemiga, reahoidmisabiline Lane Assist ning juhi väsimuse tuvastamise süsteem Driver Alert System.

Lisaks on sõidukil olemas pikivaheregulaatoriga püsikiirushoidik ACC, mis aitab juhil automaatselt kohanduda muutuvate liiklusoludega ning aeglustab ja kiirendab vastavalt vajadusele. Topeltsiduriga DSG-käigukastiga mudelil on püsikiirushoidikul olemas ka Stop & Go funktsioon.

Juhiabi IQ.DRIVE Travel Assist, mis võimaldab sõita osaliselt autonoomsel režiimil kiirusega kuni 210 km/h, on Life paketi puhul saadaval lisavarustusena, Elegance ja R-Line varustuspakettides on juhiabi standardpaketis.

Eestis on uus Allspace saadaval kolme varustustasemega - Life, Elegance ja R-Line. Life paketis on standardvarustuses hõbedase viimistlusega välispeeglid ja katusereelingud, 18-tollised valuveljed, kaks USB-C pesa ees ja üks USB-C laadimispesa taga keskkonsoolis, elektriline tagaluugi sulgemine. Elegance paketis on kroomitud iluliistud, 18-tollised valuvaljed, IQ.LIGHT LED-maatriksesituled, soojendusega rool (saadaval ka Life paketis), Easy Open pakett koos anduritega juhitava tagaluugi avamise ja elektrilise sulgemisega, tagurduskaamera. Sportlikus R-line paketis on 19-tollised valuveljed, musta viimistlusega õhuvõtuavad ja iluvõre, küljekarbi laiendid, tagumine spoiler ning soojenduse, nahkkatte ja R logoga multifunktsionaalne käiguvahetuslabade ja puutetundlike nuppudega sportrool.

Kolmekümnest värvist koosneva valikuga sisemine miljöövalgustus on saadaval kõikides varustustasemetes.

Auto hind algab 31 000 eurost.