Lisaks pääses Musk esmaspäeval "200 miljardi" klubisse, mis tähendab, et tema varade väärtuseks sai lugeda 200 miljardit USA dollarit (hetkeseisuga 171,19 miljardit eurot). Seda muidugi autoettevõtte Tesla aktsia hinna jätkuvale kasvule. Musk on Tesla pealik ja suurim osanik.

"200 miljardi klubisse" on jõudnud ka Amazoni asutajast tehnoloogiaguru Jeff Bezos (see juhtus 2020. a augustis) ja maailma suurima luksuskaupade tootja LVMH pealik Bernard Arnault (tänavu augustis).

Kuna Forbesi pingerea vääriline rikkus sõltub enamasti aktsiahindadest, on rikkurite turuväärtus kõikuv ja sõltub ka sellest, millega nad põhiliselt tegelevad.

Sestap jäi Muski varanduse tippväärtuseks esmaspäevased 203,4 miljardit dollarit, neid ridu tippides on see asendunud 200,3 miljardiga.

Kuna Bezos ei taha enam peamiselt Amazonis tegutseda, vaid keskenduda nüüd muudele huvidele nagu kosmosefirma Blue Origin, võib juhtuda, et mees enam "200 miljardi" klubisse ei naase. Uudise ilmumise ajal oli tema varanduse väärtus 193,1 miljardit dollarit.

Musk kujunes lühiajaliselt maailma rikkaimaks inimeseks juba jaanuaris. Nüüd on tal lootust seda tiitlit kauem hoida, sest tema osalus Teslas on vahepeal kasvanud.

Kui kõrvale jätta Tesla aktsiad, mida Musk kasutab oma eri laenude tagamiseks, jääb talle ikkagi kätte enam kui viiendik Tesla aktsiapakist.