Vaktsineerimise aegasid pakuvad digiregistratuuris praegu teiste seas Fertilitas, Ida-Tallinna Keskhaigla, Järvamaa Haigla, Jõgeva haigla, Hiiumaa haigla, Lääne-Tallinna Keskhaigla, Lõuna-Eesti Haigla, Medicum, Pärnu Haigla, Põhja-Eesti Regionaalhaigla, Põlva haigla, Qvalitas Arstikeskus, Rapla Haigla, S Silmarõõm, Tallinna Eriarstikeskus, Tartu Ülikooli Kliinikum, Valga haigla ja Viru haigla, City Tervisekliinik ja Corrigo:

Vabad vaktsineerimisajad seisuga täna kell 16:00

Kõik tervishoiuteenuse osutajad, kes on üleriigilise digiregistratuuriga liitunud, teevad oma ajad avalikuks vastavalt vaktsiinide olemasolule. Sellest tulenevalt muutub ka info üeleriigilises digiregistratuuris.

„Samuti on lahendusega pidevalt liitumas uusi tervishoiuteenuse osutajaid, sealhulgas haiglaid ja perearste," rääkis Fortele Digilugu haldava TEHIKu pressiesindaja.

Iga inimene, kes kuulub hetkel vaktsineeritavasse sihtrühma, näeb sellekohast infot ka Digiloos, kust ta saab kohe liikuda üleriigilise digiregistratuuri vabade aegade vaatesse. Aegu on võimalik digitaalselt broneerida kõigis oma ajad avalikustanud haiglates või ainult oma perearsti juures.

Oma perearsti juures näeb vabu aegu hetkel vaktsineeritavasse sihtgruppi kuuluv inimene ise digiregistratuuri sisse logides ja seda vaid juhul, kui perearst on üleriigilise digiregistratuuriga liitunud ning ajad avalikuks teinud.