Instagrami-konto lynx_and_husky annab võimaluse sellele ebatavalisele kooslusele pilku visata, ilma kartmata suurelt kassilt kriipida saada.

Anastasia Poznyak (vn Позняк) päästis kaks noort ilvest kunagi karusnahafarmidest ja on sellest peale neid koerakarja kõrval linnakorteris pidanud.

Algselt oli neiul kaheksa koera (kuus haskit, üks samojeedi ja üks eskimokoer). Ta igatses siiski lisaks kasside seltskonda ja otsis sobivat kandidaati, kes koertega läbi saaks.

Nii jõudis perre esimene ilves – fantaasiaraamatute, -videomängude ja -sarja "The Witcher" kangelase järgi nime saanud Geralt.

Kuna kodune elu sujus, otsustas neiu proovida õnne teise ilvese võtmisega. Too sai nimeks Bulotška (ee Saiake).

Poznyak ütleb, et kuigi ilvesed on kodukasside kohta kahtlemata suured, on nende eest suhteliselt kerge hoolitseda. Nad kasutavad kassitualetti ja neid saab rihma otsas jalutama viia. Keerukaim on suurtele kassidele piisavalt mitmekesist toitu pakkuda, nii et ta kasutab toidulisandite abi.

Naabrid siiski nurisevad sellise loomapidamise vastu ja on koguni koopereerunud, et sundida kohtu teel teda senisest kodust lahkuma.

Poznyak loodab oma loomaaia edasipidamiseks maja ehitada, aga see sujub seni aeglaselt ja raha napib. Ta küsib lahketelt inimestelt abi ka oma Instagrami kontol.