Selle kuu taevasteks tipphetkedeks on NASA teatel Plejaadide (tuntud ka kui Seitse õde, M45 ja Subaru), Jupiteri ja Saturni vaatamine koos Kuuga ning pilku nn Maavalgus.

Plejaadid

Plejaadid on mitme tuhande tähe hele kobar, mis asub Maast umbes 400 valgusaasta kaugusel ja on hinnanguliselt umbes 100 miljonit aastat vana.

Nende ideaalsed vaatamistingimused põhjapoolkeral on sügiskuudel, sealhulgas novembris. Paar tundi pärast pimenemist tuleks neid otsida idataevas. Kobar jõuab kõrgeimasse kohta umbes südaöö paiku.

Jupiter, Saturn ja Kuu

18. ja 19. novembril saab nautida aga kaunist poolkuud koos nende lähedal olevate Jupiteri ja Saturniga. Tänasest sinnamaani tasub jälgida, kuidas need kaks planeeti teineteisele lähenevad.

Maavalgus

"Võib-olla olete imestanud, kui eredalt võib täiskuu öist maastikku valgustada, kuid kas olete märganud, kuidas Maa võib valgustada Kuu tagumist külge?" Küsib NASA.

See on päikesevalgus, mis on esmalt peegeldunud Maalt ja põrgatab siis tagasi meie silmadesse. Parim aeg selle vaatlemiseks on paar päeva enne ja pärast noorkuud, novembris on seda kõige hõlpsam näha pärast päikeseloojangut 17. novembrist kuni 20. novembrini, aga ka enne koidikut 9. novembrist kuni 12. novembrini. Maiuspalana ilmub 12. kuupäeval nii päikesepaiste kui maapaiste poolt valgustatud Kuu „hommikutähe" Veenuse kohal.