Selles valguses räägimegi sellest, millised haruldasemaid ja kallimaid iludusi Eestist osta saab ning kuidas nende müük läinud on. Tead ka mõnest eriti edevast autost, mis hiljaaegu müüdud/ostetud sai? Anna meile kommentaarides teada.

Ei saa me taas üle ega ümber GR Yarisest. Daigo Saito on selle oodatud kuumpära nüüd enda kätte saanud ja ka Pandem/Rocket Bunny on oma esimese laienduskomplekti autole juba valmis treinud. Tulemus on muidugi silmapaistev (vt Instagrami pilte siit). Räägime sellest imemasinast saates lähemalt.

Proovisõiduauto oli sel nädalal väga eksklusiivne - Bentley Continental GT uusversioon, V8 mootoriga isend. Luksuse poolest jäime selle suhtes eriarvamusele, kuid sõidukogemuse suhtes mitte. Igal juhul tegemist ühe sõiduga, mis pole just igapäevane.

Nipinurga asemel on sel nädalal hoopis kirumisnurk. Veli räägib juhiabidest, täpsemalt just äkkpidurdusmehhanismist, mis tema elu kuidagi lihtsamaks ei ole teinud. Ühel korral küll tegi, kuid neid kordi, mil see tema elu häirinud, on kordi rohkem.

Saatejuhtideks on Jan-Matthias Mandri ja Veli Rajasaar. Vaata saadet ülalt videost, kuula allolevast pleierist või omale meelepärasest taskuhäälingurakendusest (Spotify, Apple Podcasts, Soundcloud). Kui autod ja liiklus südamelähedased teemad on, tasub visata like ka saate Facebooki lehele.

1x
00:00