Kuigi droonitõrjesüsteeme on väga erinevaid ning valdav osa neist häirib eri moodustel droonide juhtimis- või sidesüsteeme, siis Fortem Technologiesi loodud Drone Hunter on lollikindel. Radari abil võõrad droonid tuvastav süsteem saadab kohale oma drooni, mis laseb sissetungijale võrgu ning paneb selle seega alla kukkuma.

Pentagonile mitu miljonit dollarit maksev süsteem on teistest laialtlevinud lahendustest parem seetõttu, et droon, mis võrgu välja laseb, võtab "alla lastud" drooni sellega kaasa ning seega ei kuku droon kontrollimatult sinna, kuhu juhtub. See tähendab, et ohtu ei satu süütud kõrvalseisjad või nende vara ning droon jääb terveks ja võimud saavad seega uurida, kust see pärineb ning millise seadmega tegu on.

Lisaks droonisüsteemile hangiti ka autonoomne tuvastussüsteem, mis on võimeline reaalajas ohtusid ära tundma ning nendest teada andma. Kui oht tuvastatakse, on võimalik süsteem seadistada turvameeskonda teavitama või iseseisvalt drooni välja saatma.

Tootja sõnul oleks nende loodud süsteem suurepärane lahendus ka näiteks lennujaamadele. Nagu mainitud - tavapäraste droonilahenduste probleem on see, et droon võib lennata kuhu iganes, näiteks mõne parajasti õhkutõusva lennuki esiklaasi või mootorisse. Võrguga droonipüüdja puhul seda probleemi ei oleks.