Seade võib nimeks saada iPhone 9 või iPhone SE2 ning see on troonipärija 2016. a märtsis ilmunud mudelile iPhone SE.

SE kujunes üheks armastatuimaks Apple'i telefoniks üldse, ja hea põhjusega. See oli võimas (pool aastat vanema lipulaeva 6s soodsam variant), hea väike (4-tolline ekraan hiidtelefonide ajastul!) ja iPhone'i kohta üllatavalt odav. USA-s algasid hinnad 399 dollarist, Euroopas 489 eurost.

Bloombergi andmetel on jätkumudel samuti alla-400-telefon ehk samas hinnaklassis. Seekord on kompaktsemasse vormi surutud iPhone 8, mis ilmus 2017. a septembris baashinnaga USA-s 749 dollarit ja Euroopas 859 eurot. Ekraan on 4,7-tolline, mis on tänapäeval samuti haruldaselt käepärane.

Kuuldavasti on seadmel ka füüsiline kodunupp ja selle osaks Touch ID näpujälje-põhine isikutuvastus, mille abil saab ka Apple'i digipoodides ostelda ja parooliga kaitstud märkmeid lugeda. Viimased seda lahendust kasutanud iPhone'id ilmusidki 2017. aastal, aga fänne leidub sel senini. (Samas puuduvat Face ID näotuvastus.)

Huvitaval kombel olla SE jätkumudeli südames mitte iPhone 8 protsessor A11, vaid uusim-võimsaim A13 Bionic, mida kasutavad ka kõik kolm mullu septembris ilmunud iPhone'i (mudelid 11, 11 Pro ja Pro Max).