Kui toona välja toodud mudel oli üpris soolase hinnaga - välja tuli käia 350 USA dollarit, siis nüüd on ettevõtted loonud taskukohasema hinnaga mudelid. Tavamudel maksab 198 USA dollarit, soojustusega erimudeli eest tuleb välja käia 50 dollarit rohkem.

Seejuures on uus mudel mitmes aspektis eelmisest parem - näiteks on varrukasse peidetud bluetooth seade oluliselt väiksem ja kompaktsem, võimaldades mugavamat kogemust. Kuna Levi's muutis ka tootmistehnikat, lisades targa kanga lihtsalt varruka alla, mitte üritades seda varrukasse sisse põimida, läksid ka tootmiskulud alla.

Mida aga tark tagi üldse teha võimaldab? Varrukale on võimalik määrata neli erinevat viipeliigutust või vajutust ning seeläbi oma telefoni kontrollida. Näiteks saab panna muusikat mängima või seda pausile panna, panna telefoni midagi ette lugema, telefoni vaigistada või kaardile liigutustega märke maha jätta. Kas selliseid funktsioone ka reaalselt vaja on, jäägu igaühe enda otsustada.

Küll aga on tarkade kangaste ja sinna juurde käivate süsteemide arendamine oluline tulevikuperspektiivist. Juba praegu plaanitakse näiteks Levi'se tagide juures kasutatavat bluetooth saatjat rakendada ka teiste toodete juures. Näiteks on need praegu juba paigaldatud Yves Saint Laurenti seljakottidesse, mille eest tuleb välja käia üle 800 USA dollari.

Kui kaks aastat tagasi viitasid Google ja Levi's, et tagi on mõeldud näiteks jalgratturitele, kelle jaoks on keeruline sõidu ajal oma telefoni vaadata, siis praeguseks ollakse sellest müügiargumendist kaugemale triivinud ning mõnes mõttes tekitab see veel rohkem küsimuse, kellele sellist tagi vaja võiks minna. Tänaval kõndiv tavainimene saab alati telefoni taskust välja võtta ning seda ise ekraanilt juhtida.

Samuti tundub vähemalt veel praegu, et oluliselt paremaks valikuks oma randmelt telefoni juhtimiseks on kaasaegne nutikell, millel on enamasti oluliselt rohkem funktsioone ning tavaliselt ka oluliselt soodsam hind. Tähelepanu püüdmiseks mõjub aga ilmselt nutikas tagi päris edukalt.