Probleemile on tähelepanu juhtinud mitmed kasutajad Microsofti foorumites, sotsiaalmeedias ning Windows 10 tagasiside foorumis. Inimesed, kellel internetile ligipääsuga probleeme oli, kasutasid valdavalt Inteli kiibistikuga arvuteid (enim on mainitud MSI, ASUSe ja Gigabyte'i emaplaatidega raale).

Kasutajad on juhtinud tähelepanu, et uute draiverite paigaldamine probleemi ei lahenda ning ainsaks võimaluseks on eelmise operatsioonisüsteemi versiooni taastamine, mida on võimalik teha programmide ja tarkvara (Programs and Software) seadete alt.

Microsoft on teatud määral probleeme tunnistanud, näiteks on lubatud, et heliprobleem, mis eriti tugevalt on tuntav mängudes, saab lahenduse septembrikuu lõpuks.

Samuti on tõdetud, et osadel seadmetel on probleeme Wi-Fi kaartidega, kuid reaalsuses on ilmselt mõjutatud palju enamad seadmed, kui ettevõte siiani tunnistanud. Teadaolevalt on mõjutatud NEC seadmed, millel on ka kõnealuse uuenduse paigaldamine keelatud. Microsoft soovitab mittetöötava Wi-Fi kaardi seadmehaldurist välja lülitada ning uuesti lubada ning see peaks probleemi kuni järgmise taaskäivituseni lahendama.

Ilmselt ongi probleemide vältimiseks kõige parem võimalus hetkel KB4515384 tarkvarauuendust mitte arvutisse paigaldada ning juhul, kui see on arvutisse juba paigaldatud, taastada eelmise versiooni varukoopia, et probleeme vältida. Loodetavasti saavad ,mured aga juba järgmistes uuendustes leevendust.