Õnnetus juhtus Londoni Chelsea linnaosas, kus tänavad on kitsad, kinnisvarahinnad kõrged ning autod majade ees kallid. Üks naine teatas pärast õnnetust näiteks, et kahjustada said kolm tema autot - McLaren, Porsche ja Bentley. Kõiki kahjustada saanud autosid on videos ka väga hästi näha.

Kohalikud arvasid esialgu, et tegemist on plahvatusega. "Arvasin, et helikopter kukkus alla," ütles Summer Haider, kes õnnetuse toimumispaiga lähedal elab. Kodust väljudes nägi ta õnnetusse sattunud Audit, mille omanik omal käel autost välja tuli. Haideri sõnul immitses juhi peast verd.

Mitmed kohalikud elanikud olid vaatamata purunenud autodele õnnelikud selle üle, et keegi õnnetuses vigastada ei saanud. Kõik kahjustada saanud autod olid tühjad ning ühtegi jalakäijat õnnetuse hetkel tänaval kõndimas ei olnud. "Oleme lihtsalt õnnelikud, et keegi viga ei saanud. Asjad oleks võinud palju hullemini lõppeda," ütles teine kohalik elanik, Viola Pemberton-Pigot.

Õnnetuse põhjustanud juht ajas oma sõnul taga autot, mis oli talle sisse sõitnud. Kohaliku politsei esindaja ütles, et juht viidi peavigastuste ravimiseks haiglasse, kuid eluohtlikke vigastusi tal ei ole. Ametivõimude sõnul tegeletakse sündmuse edasiste asjaolude välja selgitamisega, hetkel kedagi vahi alla võetud ei ole.