"Kogu mu teekond saates "Rakett 69" on olnud võimas. Päris alguses ma kartsin, et ma ei saagi saatesse sisse. Edasi läks hoopis teistsuguseks: me saime oma tiimid, me kohanesime tiimidega, saime uued sõbrad," meenutas ta.

"Need ülesanded, mida me lahendame, on "Rakett 69-s" kõige imelisem asi, sest need ei ole nagu kooliülesanded ega nagu olümpiaadiülesanded, siin peab käed reaalselt külge panema ja asju päriselt tegema," kiitis Kadi teadussaate praktilist poolt.

Finalistid pidid valima juba saatest välja langenud võistlejate seast endale neli abimeest, kes aitavad neid finaalülesande, seni kõige keerulisema ettevõtmise juures: ehitada 15 elemendist koosnev Rube Goldbergi masin, mis töötaks võimalikult täpselt 100 sekundit.

"Minu masin on inspireeritud minu enda teekonnast siin saates. Olen kasutanud palju elemente, mis on sel hooajal ka telekas näha olnud," kirjeldas Kadi oma Rube Goldbergi masinat. Näiteks toob ta maagilised ruudud, mis oli ülesanne, millega tema tiimikaaslane Leonid saatest välja kukkus.

Kes võidab "Rakett 69" 8. hooaja ja 10 000 euro suuruse teadusstipendiumi, selgub juba laupäeval kl 19.35, kui ETV-s näeb finaalsaadet.