Nimelt usub paljude pophittide autor Moby, et temal on osa selles, et Apple üldse esimese iPhone'i (2007) leiutas ja müügile tõi, mis pani teadupärast aluse digi- ja nutiajastule kujul nagu seda praegu teame.

Maestro meenutab, et kui Apple 2001. aastal muusikaesitamise, -haldamise ja -levitamise keskkonna iTunes käiku lasi, siis ütles ta firma ühele juhile, et neil oleks vaja ka sellega seotud mp3-pleierit.

Õunamaja esindaja esialgu sellest mõttest väga elevile ei läinud, aga kui iPod-pleier lõpuks ilmus, siis sai Moby neilt ühe eksemplari kingiks ning talle öeldi, et Steve Jobs tahtis talle selle anda.

Moby olla siis öelnud, et saate vist ise ka aru, et iPodile tuleb mingil hetkel kaamera ja telefon külge lisada. Apple'i esindajad aga naersid ja ütlesid, et no seda küll ei juhtu.

Sellise loo põhjal on muidugi raske üheselt järeldada, et maailm võlgneb iPhone'i eest tänu osaliselt Mobyle. Ta tunnistab ise ka, et kõhkles seda lugu rääkimast, sest see kõlab nagu suurustamine või täielik jamps.