7. Inimkonna Täht
Eelpool mainitud Uus-Meremaa kosmosettevõtte Rocket Labi vaimusünnitis Humanity Star on 65-tahuline süsinikkiust kera, mis jääb Maa orbiidile kuni oktoobrini. Siis on see määratud Maa atmosfääri sisenema ja ära põlema. Rocket Labi sõnul on tema kohustus lihtsalt eredalt helkida ja innustada inimesi taevalaotusesse kiikama.

6. Envisat
See kaheksatonnine satelliit on üks raskemaid tehiskaaslasi, mille inimene leiutanud on. Envisatiga on aga üks suur probleem: nimelt see üle kahe miljardi euro maksnud tehiskaaslane ei tööta enam. Seda ei saa juhtida ning igasugune side sellega on katkenud. Ometi püsib Envisat jätkuvalt orbiidil.

5. Legod
Kaugemale kui ükski lihast ja luust inimene on jõudnud kolm Maalt teele pandud LEGO-mehikest. Õigemini on üks neist naine. Need reisijad asuvad Jupiteri orbiidile suunatud sondi Juno pardal.

4. Pannilabidas
Kusagil Maa orbiidil oli mõnda aega ka üks pannilabidas. Mitte päris tavaline pannilabidas, vaid spetsiaalselt rahvusvahelise kosmosejaama seinale kuumuskindla aine kandmiseks mõeldud umbes 1200 eurot maksev tööriist. See libises astronaut Piers Sellersil välitöid tehes käest ja lendas mõneks ajaks Maa orbiidile, tehes ühe tiiru Maa ümber meie koduplaneedi mõistes pooleteist tunniga. Lõpuks põles labidas siiski ära.

Kolme kõige eriskummalisemat taevasse sattunud objekti näed juba videost!