Helle tahtis tegelikult saada näitlejaks, kuid elu läks omasoodu ning ühel hetkel leidis ta end Mait Agu juures kabareetantsu õppimas, teenides raha õmblemistöödega. Kaheksakümnendate aastate teises pooles asutas ta aga erootilist tantsu ja striptiisinumbreid pakkunud kooperatiivi Essex.

Õmbluskostüümid disainis ja õmbles trupile neiu ise. Ei läinud kaua, kui etendusi hakkas saatma meeletu edu - midagi taolist polnud ju varem siinmail nähtud!

Madu sattus etendusse aga kogemata. Mõned aastad tagasi LP'le antud intervjuus rääkis Helle, et Sirje Atso oli väljasõidule võtnud kaasa loomaaiast laenatud tiigerpüütoni. Läbisaamine maoga oli hea, ning varsti oli Hellel juba kaks päris oma roomajat.

Etendused toimusid vaid loetud aastad ning peale armumist prantslasesse nimega Norbert Demont pühkis ta kodumaa tolmu jalgadelt ning sukeldus Euroopa meelelahutusärisse. Hetkel omab naine Prantsuse Rivieras 700 000-eurost villat ning peab pensionipõlve.

Tähelepanu tuleks pöörata ka taustamuusikale ning deklamatsioonile, mis oli arvatavasti tolleaegse teleraviseansside tegija Anatoli Kašpirovski tööga seotud. Viimane oli kaheksakümnendate lõpus laialdaselt tuntud psühhiaater, kes enda sõnul ravis miljoneid inimesi oma jõuliste ja intensiivsete saadetega.

Kunagist legendaarset showd vaata videost!