Hiiglaslik messiala ja Nordic Game partnerlus

Uuenenud LITEXPO messihallis on lausa 12 000 ruutmeetrit, kuhu mahub hulgaliselt uusimaid arvutividinaid, ahjusooje videomänge ja palju erinevaid tegevusi ka kõigile neile, kes ekraanist silmi puhata soovivad!

Väikeste mängutootjate fännidele on samuti häid uudiseid: hiljuti avalikustas GameOn, et ürituse partneriks saab Nordic Game ja toimub ka „Nordic Game Discovery“ võistlus. See tähendab, et veel rohkem mängustuudioid kolib ürituse elavasse indie-külla.

Aasta tähelepanuväärseim e-spordivõistlus

„GameOn Cup“ jätkab Baltikumi silmapaistvama e-spordivõistluse traditsiooni. CS:GO ja League of Legends online-kvalifikatsioonid algavad juuli lõpus ning korraldajad loodavad saavutada seni suurima auhinnafondi!

CS:GO turniirile saab registreerida 23. juulini ning League of Legends võistlusele augustini. Rohkem infot võistluste kohta ja registreerimisvormi leiab SIIT.

Külastajatel on võimalus end proovile panna ka paljudel väiksematel turniiridel, alustades klassikalistest võitlusmängudest ja lõpetades uusimate sportmängudega. Alati leidub viis sõpradega mõõtu võtta!

Ja palju muud!

Kes janunevad millegi mälestusväärse järele, naudivad kindlasti „GameOn Live“ show’d – orkester annab suurimatele fännidele terve videomängude muusika kontserdi!
Maha ei tasu magada ka värvikirevat cosplay võistlust ega kaht erinevat konverentsi, millest üks on pühendatud mänguarendajatele ja teine keskendub kõigile mängudega seotud aspektidele laiemalt. Nii mängude hariduslikust kui psühholoogilisest küljest õnnestub kindlasti kõrva taha panna midagi uut.

„GameOn III“ toimub 16.-17. septembril 2017 Leedus, Vilniuses, LITEXPO näitusekeskuses.

Rohkem infot ürituse kohta leiab SIIT.

GameOn