Hea lugeja, kui asud sealkandis, siis jaga meiega infot pilte ja videoid sellest loodusnähtusest, ning anna teada, kas käid isegi ohtlikul neemel suvitamas! Materjal on oodatud aadressile rahvahaal@delfi.ee !

Koht, kus sadu meetreid lai rannikulõik vajus merepõhjas tekkinud vajumisauku, asub Inskip Pointis, Fraseri saare lähedal, ning seni kolme meetri sügavune vajumisauk on endiselt ebastabiilne. Sinna vajunud auto igatahes enam välja ei paista.

Tunnistajad teatavad, et auk tekkis mürinal, justkui oleks välku oodata ja paljud jõudsid ka oma sõidukid sellelt kämpingualalt ära saada, enne kui kõik ülejäänu inimeste silme all auku vajus. Tegemist on täiesti ametliku kämpingualaga, veerand tunni autosõidu kaugusel Rainbow Beachi linnast.

Paraku polnud see esimene kord, kui sellest rannikust tükk merre vajus, eelmine suurem varing on filmitud kümme aastat tagasi, 2005:

Sama kordus ka 2011 ja 2013:

Teadlased ennustavadki, et ühel päeval võib kogu see neem korraga merre vajuda, kuid päevitajad ja telkijad pole lõpetanud sealse ranna külastamist.