Selle jõudis aprilli alguse seisuga kasutusele võtta kõigest 5,4 protsenti Androidi-kasutajatest. Hiljutine kasv on samas kiire – mai alguse seisuga on see arv juba pea kahekordistunud (hetkel 9,7 protsenti).

Google plaanib 28-29. mail tutvustada avalikkusele siiski juba Androidi järgmist suurt uuendust M (mäletatavasti oli Lollipop algselt lihtsalt L).

See toimub USAs San Franciscos konverentsil I/0 2015, mis on Google'i seadmetele-süsteemidele tarkvara arendajate iga-aastane suurüritus, kus jõuab alati rahva ette suuri asju.

Google pole eelnevat kinnitanud, aga The Verge esindajad kinnitavad, et nägid vastavasisulist kirjeldust I/0 ametlikul kodukal, kust see varsti siiski kadus. Android Police'i esindajad jõudsid siiski selle koha "fotosüüdistuse" (ekraanitõmmise) salvestada.

Android M keskendub usutavasti ärikasutajatele meeldimisele, sest "toob Androidi väe igasugusesse töökeskkonda". Ehk nende oma sõnadega: Android at Work: M brings the power of Android to all kinds of workplaces.

Mida ärikasutajad siis Google'i meelest Androidilt rohkem vajavad? Rohkem häälkäsklusi, et saaks nutiseadmega suuresti jutu abil suhelda.