tegutsev firma lubab Mercier-Jones Supercraft nime kandva masinaga välja tulla 2015. aastal, mis peaks tegema tõelise revolutsiooni maanteeliikluses, võimaldades ühtmoodi kergusega üle sõita nii maa-, jää-, liiva-, vee- kui ka kõigest vahepeale jäävast pinnatakistusest. Hübriidhõljukuna, mille 60-hobujõuline kaherootoriline bensiinimootor on ühendatud kahe elektrimootoriga, mida toidab liitiumpatarei. Kokku oleks sellel õhkpadjal liikuval hõljukil kasutada 102 hobujõudu.

Sellest peaks piisama, et "kihutada" ligi 200 kilomeetrit 65-kilomeetrise tunnikiirusega, maapinnast 18 sentimeetrit kõrgemal, mis hõljukite puhul peaks olema juba muljetavaldav number. Ja kaalub see masin vaid 317 kilogrammi, mis teeb kaalu ja tõukejõu suhte isegi paremaks kui B2-pommitajal. Ja tootjad on veendunud, et uus masin suudaks purustada ka senise hõljukite kiirusrekordi 90 km/h.

Kui minevikus on hõljukid meenutanudki mõõtmetelt pigem laevu, siis nüüd selle masina disainil on eeskujuks olnud nähtavasti auto, Bugatti Veyron.

2015. aasta mais kavatsetakse turule paisata esimesed kümme, kollektsionääridele mõeldud ja ilmselt siis ka kallimat Mercier-Jonesi Supercraft-masinat, ja seejärel toodetakse 50 juurde. Kui ainult jätkub piisavalt rikkaid ostjaid.

Aasta tagasi oli nende idee veel sellises järgus: