• Esmakordselt külgtuule-assistent
• Ökonoomseim kaubik omas klassis
• Välimuses kosmeetilised muudatused

Sprinter on esimene kaubik maailmas, millel on standardvarustuses külgtuule-assistent. Valikvarustuse hulka kuuluvad uued aktiivse turvalisuse süsteemid nagu kokkupõrke vältimise süsteem, pimenurga-assistent, kaugtule-assistent ja sõiduraja-assistent. Loomulikult on endiselt kõigi Sprinterite varustuses elektrooniline stabiilsusprogramm, mis aitab tagada turvalisuse ka keeruliste teeolude korral.

Kütusekulu alates 6,3 l / 100 km teeb Mercedes-Benz Sprinterist ökonoomseima kaubiku oma klassis. Mootorivalikus on nii nelja- kui kuuesilindrilised diisel-jõuallikad, mille võimsus jääb vahemikku 70 kuni 140 kW (95 – 190 hj).

Alternatiivina diiselmootoritele võib Sprinteri varustada 1,8-liitrise töömahuga 115 kW (156 hj) võimsust arendava bensiinimootoriga. Lisaks on Sprinter saadaval maagaasil töötava jõuallikaga.

Sprinteri välimus on oluliselt uuenenud: kõige silmajäävamateks elementideks on uue disainiga mootorikate ja esi-kaitseraud ning uue välimusega esi- ja tagatuled. Nüüdsest on Sprinter saadaval seitsmes uues värvitoonis.