Vene peaministri pressisekretär Natalja Timakova rääkis RIA Novostile, et Medvedev ja Zuckerberg arutasid kohtumisel Venemaa IT-äriga seonduvat, aga ka autorikaitseõigusi.

Medvedev tegi vestluse käigus nalja kui küsis, kas ta saab õigesti aru, et USA presidendivalimised võidab Obama, sest tal on sotsiaalvõrgustikes rohkem jägijaid kui vastaskandidaat Romneyl. Zuckerberg ütles vastuseks, et ei mõelnud Facebooki luues selle kasutamist poliitikas.

Sideminister Nikolai Nikiforov rääkis meediale ka Medvedevi kokkuleppest ameeriklasega Venemaal Facebooki uuringute ja arenduste keskuse loomise kohta.

Meeste kohtumine leidis aset Vene valitsusjuhi Gorki residentsis Moskva külje all. Üritus lõppes ühise pildistamisega.
Medvedev ja Zuckerberg

Zuckerbergi saabumine Venemaale on seotud ringreisiga Facebook World Hack Tour, mille raames toimuvad üleilmsed programmeerimise võistlused. Facebooki looja saabus Moskvasse 30. septembril. Homme esineb ta loenguga Moskva riiklikus ülikoolis.

28-aastase Mark Zuckerbergi varandust hinnatakse juba rohkem kui üheksale miljardile dollarile (7 miljardit eurot).

Esmaspäeva õhtul esines Facebooki looja ka populaarse šõumehe Ivan Urganti vestlussaates "Vetšernii Urgant", (meie televaatajad saavad saadet näha igal õhtul PBK kanalilt kell 23.20).