Nii mõnigi populaarne uudistesait on valinud ajaveebikuju, eriti kui selle huviks on moodne tehnika, ja Engadget.com kuulub nende hulka. Pole seega üllatav, et viljakaimaks blogijaks kujuneb just ajakirjanik, kes saab selle õilsa tegevuse selle eest raha.

Guinnessi rekordite raamatu koostajad pole enne ajaveebidele tähelepanu pööranud, nii et Murphi pärgamine on neile sellel alal esimene samm.

Darren Murphi esimene kirjatükk Engadgetile ilmus 10. juulil 2006 ning tutvustab lühidalt Kensingtoni loodud FM-saatjat iPodile.

Ta töötas hoolsalt edasi ja Guinnessi rekordikogujatelt saadud diplomil seisab, et mehe näppude all on 2010. aasta 29. juuli seisuga ilmavalgust näinud 17 212 ajaveebisissekannet.

Oleks nad arvestanud sissekannete koopiaid teistes blogides (Engadgeti kõrval ka Engadget HD ja Engadget Mobile), oleks arv võinud olla koguni suurem!

Kolleegid toovad Darren Murphi innust ilmeka näite: ta saatis CES 2008 messil viibides maailma ette ühe päevaga tervelt 59 postitust. Mees on avaldanud tema rekordit kajastanud Engadgeti uudise kirjutamise hetkel ligi 3,4 miljonit sõna, mis ületab "Sõja ja rahu" umbes kuuekordselt.

Forte tegijad peavad tootlikkuse osas isiklikuks kangelaseks väsimatut Auto ja Moto toimetajat Urmas Oja. Käesolevaga esitame talle väljakutse rekordblogija tiitel Darren Murphilt ära napsata!