Techi ajakirjanik koostas ülevaate vajalikust tehnikast autoreisil. Kes on käinud, ei leia siit ilmselt midagi uut, aga tore ikka huvi pärast lugeda ja kasvõi enda nimekirjaga võrrelda.

GPS

Kui liigute tundmatul territooriumil, võib GPSist kujuneda elupäästja. Ideaalne on selline, mis aitab turvaliselt sihtkohta jõuda ja liiklust vältida, nagu Garmin nuvi 3700.

Kaamera

Canon pakub jätkuvalt oma "odava otsa" digipeegelkaamerates profitaseme võimalusi, või vähemalt midagi sinnapoole. See üksi muudab EOS Rebel T2i sugused seadmed väärtuslikuks. Need on ka kergekaalulised ja kerged kasutada, mis muudab retkel meeldejäävate hetkede jäädvustamise päris toredaks.

Taskukaamera

Kui eelistate reisi surematuks muuta liikuva pildi näol, pole kogukas digipeegel vast parim lahendus. Äkki eelistate hoopis taskukaameraid nagu JVC Picsio GC-WP10 ja GC-FM2. Nende hind on mõistlik ja need on valmis ka kõrglahutusega videot jäädvustama.

mp3-pleier

Kui Apple'i kõikjalelevinud iPodid pole teie maitse, on turul piisavalt teisi seadmeid, millega oma muusikat (ning muudki) endaga kaasas kanda. Võtke näiteks Sony S Series Walkman, mis mahutab 16 GB meediafaile ja sisaldab stereokõlareid ning mille aku suudab esitada korraga kuni 42 tundi muusikat või 6,5 tundi videot. Olemas on ka FM-tuuner, hääle- ja FM-salvestus - mida veel tahta?

Kaasaskantav DVD-pleier

DVD vaatamine on öösel suurepärane ajaveetmisvahend, või ka muu tegevuse vahel. Kaasaskantav DVD pleier nagu Audiovoxi DFL710 sisaldab ka FLOTV teenust, mis võimaldab vähemalt USAs vaadata telesaateid kanalitel nagu ESPN, Comedy Central, Disney Channel jpm.