Kooli poliitika saab direktor James Hayesi sõnu kasutades kokku võtta kahe lühikese lausega: "Meil on üks platvorm. Ja selleks saab Mac." Ta arvab, et see valmistab lapsed tulevikuks ette, sest 900 dollarit maksvad MacBookid on ju moodsad.

Kui õpilane ei saa Apple'i sülearvuti ostmist lubada, pakub Beverly High võimalust see liisida, et soovi korral kolme aasta pärast välja osta. See tähendab 20-25dollarilist kuuväljaminekut, kuigi tehniline tugi on tasuta. Kui õpilane keeldub uuendusega kaasa minemast, võib ta selle koolisoleku ajaks laenata, aga mitte koju viia.

Beverly High kõigile 1200 õppurile sülearvutid osta läheks koolile maksma tehnoloogiajuht Judy Milleri andmetel umbes miljon dollarit, mis pole neil kuidagi võimalik. Nad kulutasid möödunud aastal tehnoloogiale hoopis 66 569 dollarit.

Otsustajad kaalusid PC-läpakaid, aga valisid siiski MacBookid, sest Apple'i pakkumine on parem, kui arvestada hariduslikku ja tehnilist tuge. Pealegi ei tahtnud nad enda sõnul PC-programmide eest lisaks kulutada (justkui vajalikuks loetud programmide tasuta alternatiive ei leiduks).