Barcelonas käival Mobile World Congress 2010 näitusel esitletud Vodafone 150 hakkab maksma olenevalt paigast umbes 15 dollarit ehk hetkekursiga meie rahas umbes 170 krooni. 250 maksab umbes 20 dollarit ehk 230 krooni.

Need saabuvad müügile Indias, Türgis ja kaheksas Aafrika riigis: Kongo, Gaana, Keenia, Lesotho, Mosambiik, Qatar, Lõuna-Aafrika vabariik ja Tansaania. Seda juba lähinädalatel, vähemalt osades paikades.

Seadmel on kahe megapiksline digikaamera, ühendus netipoega, kus enamik seadmele mõeldud rakenudusi maksab poole vähem kui App Store'is... ah, keda me petame! Hinna sisse mahuvad mustvalge ekraan, hääl- ja tekstisõnumid ning mobiilimaksete võimalus. Veidi kallimas variandis on natuke suurem värviline ekraan ja FM-raadio.

Vodafone näeb odavale seadmele arengumaades siiski suurt tulevikku, sest see oleks paljudele ainuke ligipääs panga- ja tervishoiuteenustele. Nad loodavad, et näiteks Indias jõuab telefon kuuekümne protsendini rahvast.

Nagu ettevõtte esindaja kommenteeris: "Mobiiltelefonide hind võib olla üks tähtsamaid takistusi kasvava arvu sotsiaalselt väärtuslike mobiiliteenuste kasutamisele ja neist kasu saamisele. Ma olen uhke töö üle, mida oleme teinud ja jätkame selles vajalikus sektoris."