Uuel Versol on täiesti uus 6-käiguline automaatkäigukast diiselmootoriga mudelitele; dünaamilise salongi (Dynamic Lounge) põhimõte koos mahtuniversaali praktilisuse ja paindlikkusega; täiustatud Toyota Easy Flat-7 istmetesüsteem, mis annab rohkem ruumi, suurema mugavuse ja lihtsustab ümberpaigutust.

Kõikides uutes Verso mudelites on rakendatud Toyota Optimal Drive'i tehnoloogiat, mis suurendab võimsust kuni 20% ning vähendab CO2 emissiooni ja kütusekulu kuni 12%. Mootorivalikusse kuulub viis jõuallikat: Toyota D-4D turbodiiseltehnoloogial põhinevad 2,0-liitrine 126 hj ja 2,2-liitrised 150 ja 177 hj ning kaks bensiinimootorit - 1,6- ja 1,8-liitrine Valvematic - oma klassi võimsamaid, kuid CO2 emissiooni poolest kõige tagasihoidlikumad. 1,8-liitrine Valvematic on nüüd varustatud sujuva ja ülitundliku Multidrive S käigukastiga.

2,2-liitrine D-4D 150 on varustatud täiesti uue 6-astmelise automaatkäigukastiga, mida iseloomustab käikude kiire vahetamine ja muljetavaldav sõidumugavus tänu järsu käiguvahetuse leevendusele. Uut käigukasti on võimalik kasutada ka suuremat elevust pakkuvas järjestiklülitusega manuaalrežiimis. Käike on võimalik vahetada käigukangi või roolirattal asuvate hoobade abil.

Kõrgema varustusastmega mudelite standardvarustusse kuuluvad jahutusega kindalaegas, tahavaatekuvar elektrokromaatilisel tahavaatepeeglil, HID ksenoonesituled ja panoraamkatus elektrilise lamellkattega. Kõigil varustusastmetel on 7-kohaline istmesüsteem Toyota Easy Flat.

1,6-liitrise Valvematic mootoriga uue Toyota standardmudeli hind algab alates 299.900. kroonist.