Kõige silmatorkavam on mudeli kolme küünise valgussignatuur koos eriti kitsaste kitsaste Matrix LED esituledega. Uued on 18-tollised alumiiniumveljed – EPHERRA nime kandvatele velgedele on kantud teemantlõikeline muster.

Auto sisemus on aga esiistmete kaheksa pneumaatilise massaažifunktsiooni seas kolm täiesti uut.

Uus Peugeot 508

Juhi silme ees olev 12-tolline näidikupaneel on jätkuvalt täielikult kohandatav ja võimaldab lisada uusi ekraanirežiime: TomTom võrguühendusega navi, raadio ja meedia, juhiabid, energia liikumine. Auto multimeediasüsteem on varustatud 10-tollise HD-puuteekraaniga, juhtmevaba ühenduvuse ja üle õhu tarkvarauuendusega.

Ühe nutitelefoni saab seejuures multimeediasüsteemiga ühendada juhtmevabalt Wi-Fi abil ja samaaegselt kahe telefoni ühendamine toimub Bluetoothi kaudu. Autos on kokku neli USB pesa: kaks USB-C pesa käetoe all esimeses istmereas ja kaks USB-A pesa teises istmereas.

Uus Peugeot 508

508 on varustatud AQS (Air Quality System) õhukvaliteedi süsteemiga, mis jälgib sõitjateruumi sissetuleva õhu kvaliteeti ning käivitab vajadusel automaatselt siseõhu ringluse.

Ka uuendatud Peugeot 508 on saadaval sedaani ja SW versioonidena ning kolmes varustusastmes: ALLURE, GT, PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Mootorivalikus on 180 hj ning 225 hj arendavad pistikhübriidajamid, bensiini- ja diiselmootoril on mõlemal jõudu 130 hj. Kõik mootorid on paaris kaheksakäigulise EAT8 automaatse käigukastiga.

Uus Peugeot 508

Nelikveoline 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED pistikhübriid arendab 360 hj. Mudelil on kolm vedrustusrežiimi (Comfort/Hybrid/Sport), madaldatud kliirens, 24 mm laiem esiosa ja 12 mm laiem rööbe taga, 380 mm diameetriga esipidurikettad koos fikseeritud nelja kolviga pidurisadulatega ning 20-tollised veljed koos Michelin Pilot Sport 4S rehvidega.

Uus Peugeot 508