eCar Expo Alexela kodulahendus

Alexela on eCar Expol kohal koduse targa ja tervikliku energialahendusega, mis hõlmab elektriautode nutilaadijaid, päikesepaneele ning akusalvestust. Elektriautode laadimislahenduse osaks võivad olla nii päikesepaneelid kui ka akusalvestus. Kui päikesepaneelid on meie portfellis juba üsna arvestatavat aega olemas, siis üha aktuaalsemaks on muutumas elektrisalvestus, mis aitab kliendil elektrikuludelt säästa.

Alexelast on eCar Expol kohal nii e-mobiilsuse kui ka päikeseenergia spetsialistid, kes nõu ja jõuga abistavad ning oma valdkonna entusiasmi ja energiat külastajatele jagavad.

Presenteerime elektriautode nutilaadijaid, mis sobivad privaatsetena nii koju ja kontorisse, kui ka avalike laadijatena kasutamiseks. Kohapeal saab proovida, kuidas toimub elektriauto laadimine. Enamus inimesi on bensiini ja diislikütuse tankimisega kokku puutunud või seda vähemalt kõrvalt näinud. Kindlasti aga suurel osal eestimaalastest puudub veel särtsuauto laadimise kogemus. Kutsume kõiki huvilisi läbi tulema Alexela messiboksist, et isiklikult proovida elektriauto laadimist!

Infot saab nutilaadijate paigaldamise kohta eramu või garaaži seinale, kortermaja parklasse või kontorisse. Tutvustame erinevaid laadimislahendusi ning lisaväärtusi, mida klientidele koos nendega pakume. Nimelt ei sisalda Alexela laadimislahendus mitte üksnes laadimist, vaid lisaväärtusena saab kaasa erinevad teenused, mis hetkel aitavad kliendil energiakuludelt säästa ning peagi ka raha teenida.

Alexela nutilaadijatega saab auto aku täis laadida öösel odavama elektrihinnaga tundidel või võtta auto akust elektrit majapidamise tarbeks. Samuti võimaldavad nutilaadijad müüa elektrit tagasi elektrivõrku. Vaatamata sellele, et täna ei ole veel selliseid elektriautosid, mis seda teha võimaldaksid, on laadimislahendus juba olemas.

Alexela pakub oma klientidele ka võimalust laadida kodus tööautot, mille korral esitame laadimise eest arve ettevõttele ning kompenseerime automaatselt kodumajapidaja elektrikulud. Ning seda kõike kliendile paberimajanduse näol lisatööd tekitamata. Sama teenust saab kasutada ka teistpidi ehk siis võib tööandja võimaldada töötajale oma auto laadimist tööandja laadijas ning kogu arveldus ja elektrikulude kompenseerimine toimub automaatselt.

Energiaettevõtte Alexela eesmärk on pakkuda rohenovaatorina oma klientidele tarka ja terviklikku energialahendust koos hooldusteenustega, lähtudes kliendi vajadustest - neile lisatööd tekitamata, säästu tagades ning loodetavasti peagi ka tulu teenimist võimaldades.

eCarExpo toimub 12.-14.2023 Unibet Arenal.

eCarExpo pileteid saab osta Piletitaskust.