Tehnoülevaatuse raames on plaanis ka autode keskmist kütusekulu jälgima hakata. Kuidas see toimuma hakkab, pole veel täiesti selge, kuid autoomanikke see mõjutada ei tohiks.

Juba märtsi alguses hakatakse uuendama Vanasadama trammiliini, mis tõotab suuri muudatusi Tallinna liikluskorralduses, muuhulgas ka perioodi, mil ei tööta ükski trammiliin.

Toyota president ja tegevjuht Akio Toyoda lahkub ametist, jätkates nõukogu esimehena. Tema asemikuks saab Koji Sato - on see vaid vaheetapp, enne kui Toyoda poeg Daisuke ameti üle võtab ja mis muudatusi võib see tähendada mudelivalikus?

Uudiseid ka Eestist - vahepeal valiti Eesti aasta auto 2023, nädalavahetusel toimus Otepää talveralli ja Indrek käis kohapeal vaatamas.

Palju uudiseid on ka Tesla ja Eloni rindelt, muuhulgas läks juba täkkesse üks selle aasta ennustusi. Nädala proovisõiduauto oli Nissan Juke Hybrid.

Stuudios on autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kust saad jooksvat infot automaailma kohta ning näha proovisõiduautodega seonduvat. Head kuulamist!

1x
00:00